All That Swag

SAT 21:00-00:00

Tänä vuonna kokeilemme jotain uutta. "All That Swag" on performansseille omistettu tapahtuma – pue yllesi paras tai kamalin asusi ja tule mukaan tekemään ikimuistoista iltaa. Kuka sinä haluat olla? Performoi seksuaalisuuttasi, halujasi, salpaa hengityksiä tempuillasi. Kiusoittele, kiehdo ja kiihota. Yhdessä luomme tilan nähdyksi tulemiselle ja myötämielisten katseiden kokemiselle – sekä tietenkin rentoutumiselle ja toisten esityksistä nauttimiselle.

Musiikista vastaavat DJ:t

Cute Cumber ja Schoolboi Cute

Mitä käytännössä tulee tapahtumaan?

Tässä tapahtumassa tulee olemaan useita lavoja ja muita paikkoja, joissa festivaalivieraat voivat esittää toisilleen mitä haluavat. Esiintyä voi yksin, yhdessä tai ryhmänä. Esitys voi olla ennalta suunniteltu tai spontaani. Itsensä asettaminen katseiden kohteeksi on täysin vapaaehtoista – iltaa voi viettää myös vain hengaillen ja toisten esityksistä nauttien. Tarjolla on myös alkoholittomia virvokkeita sekä livemusiikkia.  

Tarvitsenko mukaani jotain tiettyä? Onko pukukoodia? Entä kuinka valmistaudun?

Lempitarvikkeet, asusteet ja asu(t) ovat enemmän kuin tervetulleita. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin, että tulet paikalle omana itsenäsi tai sellaisena, kuin haluat olla juuri tänä iltana.

Onko tapahtumassa alastomuutta?

Tapahtumassa tulee olemaan alastomuutta, mutta tapahtumaan osallistuminen ei sitä edellytä. Jokainen osallistuja saa itse päättää kuinka paljon ja mitä päälleen pukee. 

Olemme Slutartists, taitelijakollektiivi ja lutkaporukka lutkuuksien universumissa. Teemme seksialan työtä ja seksialan taidetta. Seksit ja seksuaalisuudet ovat taiteemme teema ja olosuhde.

 

Työskentelyssämme siirrämme huomion suostumukseen ja neuvotteluun, mikä kannustaa niin meitä ja taiteemme todistajia kuin palvelujemme ostajia omien rajojen ajatteluun ja niistä kiinnostumiseen. Tämä on myös olennainen osa taiteemme temaattista sisältöä.

Wonderlust festival Helsinki,2019. info@wonderlust.fi

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon