Wonderlust Closing Party

Sunnuntai 3/6/2018 18:00–02:00

Cirko Maneesi

Sisäänpääsy ainoastaan festivaalipassilla / BUY A TICKET

Wonderlust Play Party 2014. Photo by Anni Puolakka.

Festivaaliviikonloppu huipentuu seksikkääseen ja intiimiin Wonderlust Play Partyyn. Juhlat alkavat sunnuntaina iltakuudelta jatkuen yöhön. Tänä vuonna sisään pääsee ainoastaan festivaalipassilla eikä juhliin myydä yksittäisiä lippuja.

Sunnuntai-iltana Wonderlust muuttuu sensuelliksi juhlaksi, joka syleilee kehoa ja mieltä. Play Party luo turvallisemman tilan seksuaalisten fantasioiden tutkimiselle ja kokeilemiselle. Juhlat ovat paikka, jossa työpajoissa koetut kohtaamiset ja ideat saavat uusia muotoja ja mahdollisuuden toteutua. Juhlatila ja äänimaisema herkistävät aistit ja avaavat ulottuvuuksia nautinnolle – luvassa on erilaisia leikkitiloja, glory holeja, sidontapaikkoja ja paljon muuta!

Nämä ovat juhlat joita varten pukeudutaan! Pukukoodi: seksikäs, fetissi, elegantti, roolileikki, fantasia, outo, ristiinpukeutuja, historiallinen, kinky, provokatiivinen, burlesque, drag… valitse asu, jossa olet rohkeimmillasi!

Wonderlustin Lab of Lustissa on tarjolla erilaisia alkoholittomia, viettejä nostattavia koktaileja. Juhlissa ei ole alkoholitarjoilua.

Tervetuloa leikkimään!