Primal Play (1)

Lauantai 2/6/2018 14:30-17:00

Cirko Maneesi

Sisäänpääsy vain festivaalipassilla / BUY A TICKET

Vapauta sisäinen eläimesi!
Mikä on lempieläimesi? Haluaisitko olla mielummin kissa vai laiskiainen? Söpö vai hurja? Karvainen vai liukas?

Työpaja sukeltaa primal play:n maailmaan, mikä tarkoittaa sisäisen eläimen, pedon tai hirviön päästämistä esiin. Touhu voi olla leikkisää, rajua, söpöä tai villiä; mitä vain, mikä sopii fantasioihisi eläimellisestä puolestasi. Työpajassa tutkitaan erilaisia eläin- ja olentorooleja ja niiden mahdollisuuksia osana eroottisia leikkejä.
Primal play ja eläinroolileikit voivat toteutua eri tasoilla seksuaalisen toiminnan ja rajuuden suhteen. Esim. tarttumisen, kynsien ja hampaiden käyttö voi olla vain leikkisää tai hyvinkin kivuliasta. Työpajassa kokeillaan eri tasoja, mutta valinta on aina osallistujalla, joten työpaja voi toteutua kunkin itse valitsemalla tasolla kevyen eroottisuuden ja hardcoren välillä. Sitä, mitä ympärillä tapahtuu ei voi kuitenkaan valita, joten on hyvä varautua näkemään kaikenlaista.


Tommi Paalanen on karvainen pandasetä, jota kiinnostaa seksuaalisuuden hurja monimuotoisuus – akateemisesti ja käytännössä. Hän pyörittää järjestöä, joka edistää seksuaalista hyvinvointia ja touhuaa poly-, queer- ja kinkyjuttuja vapaa-ajallaan.