I Want Candy! – Herkkuja kiitos! (1)

Lauantai 2/6/2018 11:00-13:30

Työpaja / Eskuksella

Sisäänpääsy vain festivaalipassilla / BUY A TICKET

dav

Herkullisia reseptejä sinulle, joka haluat lisätä ruokaa leikkeihisi.

“Kaikki on niin kauniisti aseteltu lautaselle – näkee heti että jonkun sormet ovat koskeneet joka kohtaan.” – Julia Child  

Juhlapöytä kaikille hyvän ruoan ystäville – niille, jotka eivät koskaan oikein oppineet olemaan leikkimättä ruoalla.

Koko paketin herkullisuus, makuihin, tuoksuihin ja näppituntumaan eksyminen. Papaijahedelmien salaperäinen kutsu ja kurkkujen ilmiselvä houkutus. Murskaaminen, ahmiminen, loiskuminen, kakominen, härnääminen, nuoleminen. Kaikki tuhmat ruokaan liittyvät tavat hallita ja palkita. Opit suuresta suklaajupakasta, perunoista lemmenlääkkeenä, viraaliseksi levinneestä greippisuihinotosta, sekä tietenkin perinteisestä pizzalähettiroolileikistä. Saat hioa tempun tai kaksi etkä ikinä näe hunajapurkkia samoin silmin.       

Mitä työpajassa tapahtuu?

Aloitamme johdannolla ruoan ja erotiikan leikillisiin yhtymäkohtiin ja siirrymme demoihin ja harjoituksiin, hallitummista konsteista kuten ruoalla hallitsemisesta aina sottaisiin iloitteluihin. Työpaja on hyvin käytännöllinen ja käsinkosketeltava. Osallistujat saavat koittaa erilaisia tekniikoita yksin sekä muiden osallistujien kanssa.

Kenelle työpaja on suunnattu?

Kaikille ruoan ja erotiikan leikeistä kiinnostuneille. Ei ihmisille, joita ällöttää helposti. Allergioista: kysymme läpi osallistujien yliherkkyydet työpajan alussa ja vältämme tällaisia aineksia yhteisissä demoissa.

Tarvitsenko työpajaan jotain välineitä mukaan, mikä olisi sopiva vaatetus, miten valmistautua työpajaan?

Muista: työpaja on sottainen. Tuo vaihtovaatteet äläköä laita parhaimpiasi ylle. Tuo pyyhe ja kosteuspyyhkeitä putsataksesi itsesi lopussa. Työpajassa jätetään aikaa myös vapaalle leikille: tätä osiota varten voit ottaa mukaasi haluamiasi ruoka-aineksia.

Onko työpajassa alastomuutta?

Mahdollisesti, mutta sitä ei edellytetä.


Eva Neklyaeva