Passive Play

Lauantai 2/6/2018 11:00-13:30

Cirko Maneesi

Sisäänpääsy vain festivaalipassilla / BUY A TICKET

Kiinnostavatko liikkumattomat leikkikumppanit? Vai kiinnostaako asettautua ja antautua toisen halun kohteeksi?

Passive Play – työpajassa tutkitaan tätä dominoinnin ja alistumisen muotoa kaikessa sen moninaisuudessaan. Työpassa on mahdollista tutkia villeimpiäkin fantasioita täydellisestä halllitsemisesta ja hallittuna olemisesta.

Esineenä oleminen, muumiointi, nukkena oleminen, nukkuvan tai kuolleen leikkiminen voivat olla esimerkkejä passive playsta. Leikissä passiivinen omaksuu alistuvan roolin ja nauttii kohteena olemisesta. Aktiivinen osapuoli taas kiihottuu kontrollin tunteesta ja saadessaan leikkiä toisella.

Työpajassa käsitellään roolileikkejä, fantasioita ja muuntautumisen voimaa. Työpaja tutkii toisen hallitsemista ja hallittuna olemista leikkisässä ilmapiirissä, oman itsen ja toisen muokkaamista halutunlaiseksi. Käsittelemme myös reaktioiden kääntämistä sisäänpäin ja muita mielenhallinnan keinoja.

Mitä työpajassa tapahtuu?

Työskentelemme kehomanipulaation parissa, sekä oman kehomme että partnerimme suhteen. Työstämme myös mielellistä valmistautumista liikkumattomuuteen ja reagoimattomuuteen. Työpajan osallistujat saavat kokeilla sekä aktiivisen että passiivisen leikkijän roolia. Roolien vaihtaminen on tervetullutta mutta ei pakollista. Työpajan loppuun on varattu aikaa leikille ja osallistujat saavat itse valita roolinsa. Leikki voi olla luonteeltaan seksuaalista tai epäseksuaalista.

Kenelle työpaja on suunnattu?

Jos uskot voivasi kiihottua kontrolloimisesta ja/tai kontrollin luovuttamisesta, niin tämä työpaja on sinua varten! Työpaja on auki kaikille sukupuolille ja seksuaalisille suuntauksille eikä aiempaa kokemusta vaadita.

Tarvitsenko työpajaan jotain välineitä mukaan, mikä olisi sopiva vaatetus, miten valmistautua työpajaan?

Tuo mukanasi mitä hyvänsä välineitä, tarvikkeita ja asusteita joita haluaisit käyttää.  Tyyli on vapaa! Muistathan, että tarvikkeiden käytöstä neuvotellaan aina kulloisen parin kanssa.

Onko työpajassa alastomuutta?

Tämä on oma valintasi ja edellyttää aina neuvottelua partneri(e)si kanssa.


Julius Elo, Jarkko Partanen