Body Fountain – Kehon suihkulähteet (2)

Sunnuntai 3/6/2018 14:30-17:00

Työpaja / Eskuksella

Sisäänpääsy vain festivaalipassilla / BUY A TICKET

Tulvimista vulvallisille. Työpajavetäjä Sadie opetteli 28-vuotiaana squirtingin salat käyttäen lajitelmaa muilta ruikkijoilta opittuja tekniikoita kuten meditointia, tantraa ja maalaisjärkeä. Sadie selostaa työpajassa mikä hänet itsensä sai ejakuloimaan sekä kuvailee myös ruikkimista anatomian kautta: mitä kehossa tapahtuu roiskiessa ja millaiset tunteelliset lataukset kannustavat ruikkimaan.

Keskustelemme myös päätään nostaneesta squirting-kulttuurista, tämän trendikeskustelun syistä sekä toivotuista että ei-toivotuista ruiskimistilanteista. Katsomme videoklippejä erilaisista squirting-tyyleistä sekä saamme live-demon nesteitä liikkeelle laittavista panoliikkeistä ja -asennoista. Työpajassa on aikaa myös vinkkien jakamiselle osallistujien kesken sekä kysymyksille.

Mitä työpajassa tapahtuu?

Sadie selostaa sanallisesti oman tarinansa ejakuloinnin parissa sekä kuvailee ruiskimisen tunteellista ja anatomista puolta. Työpajassa tutkitaan myös squirting-videoklippejä, demotaan squirtingia helpottavaa seksiä, jaetaan omia vinkkejä sekä jätetään aikaa kysymyksille.

Kenelle työpaja on tarkoitettu?

Kaikille vulvallisille squirtingista kiinnostuneille – sukupuoleen katsomatta – sekä näiden kumppaneille.

Mitä otan mukaan?

Halutessasi: muistiinpanovälineet.

Onko työpajassa alastomuutta?

Kyllä, mutta ei osallistujille.


Sadie Lune 

Sadie Lune on monimuotoinen taiteilija ja seksityöläinen. Hän on saanut palkintoja lyhytelokuvistaan ja esityksistään, näytellyt kokoillan elokuvissa sekä queer-pornoleffoissa, näyttänyt huorapositiivista taidettaan vallatuissa taloissa sekä San Franciscon MoMA:ssa, sekä esitellyt kohdunkaulaansa kansainvälisesti. Hän maalaa, luennoi ja kirjoittaa seksuaalisuuteen, sukupuoleen, intiimiyteen, hedelmällisyyteen, queer-vanhemmutteen ja seksityöhön liittyvissä teemoissa. Sadie asuu Berliinissä vauvansa kanssa.

Työpajat:

Loving Domination

Body Fountain