Time for an Orgy – Orgioiden aka

Sunnuntai 3.6.2018 14:30-17:00

Cirko Maneesi

Sisäänpääsy vain festivaalipassilla / BUY A TICKET

Suosittu Score for an Orgy – työpaja saa jatko-osan! Time for an Orgy – työpaja keskittyy siihen mihin edeltäjä päättyi, eli itse orgioihin.

Elo ja Partanen valmistavat mielen ja kehon vastaanottamaan orgioiden kompleksisuuden ja nautinnon. Työpajan harjoituksissa orgioita lähestytään läsnäolon, alastomuuden ja kosketuksen kautta. Työpajassa tarjotaan mahdollisimman turvalliset olosuhteet tutkia omia impulsseja tilanteessa jossa on läsnä useiden ihmisten halut ja toiveet. Vaikka työpaja keskittyy orgioihin, se ei kuitenkaan ole lupaus seksistä.

Kuinka virittäytyä orgioihin? Kuinka lähestyä toisia ihmisiä? Kuinka toimia orgioissa? Kuinka antautua omalle nautinnolle? Kuinka pitää huolta omista ja toisen rajoista?  

Työpaja on avoin kaikille sukupuolille ja suuntauksille ja soveltuu sekä ensikertalaisille että jo kokeneille kävijöille. Paikalle voi tulla yksin, tai oman kumppanin kanssa. Työpajassa työskennellään alastomuuden ja kosketuksen kautta, kunkin osallistujan rajoja kunnioittaen. Harjoitusten muotona käytetään pari- ja ryhmäharjoituksia. Osallistujia pyydetään tuomaan mukanaan avoin mieli.

Työpajan kesto: 2,5h

Mitä työpajassa tapahtuu?

Työpajassa on selkeä rakenne ja etenemme ohjattujen harjoitusten kautta orgioihin. Harjoitteissa edetään katsomisesta koskettamiseen ja parityöskentelystä ryhmässä toimimisen kompleksisuuteen.   

Kenelle työpaja on suunnattu?

Kaikille orgioista kiinnostuneille kokemuksesta, sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Osallistujilta toivotaan joustavaa suhtautumista eri sukupuoliin ja seksuaalisuuksiin.

Tarvitsenko työpajaan jotain välineitä mukaan, mikä olisi sopiva vaatetus, miten valmistautua työpajaan?

Ota mukaan oma pyyhe alustaksi. Pukeudu niin, että sinulla on miellyttävä olla ja toimia. Voit halutessasi ottaa myös omia leluja mukaan.

Onko työpajassa alastomuutta?

Riisuutuminen on osa työpajaa. Vaatteita voi vähentää niin paljon tai vähän kuin sinusta tuntuu hyvältä.


Julius Elo, Jarkko Partanen