Loving Domination – Rakastava alistaminen (2)

Sunnuntai 3/6/2018 11:00-13:30

Cirko Maneesi

Sisäänpääsy vain festivaalipassilla / BUY A TICKET

Rankkaa herkkyyttä vasta-alkajille ja keskitason pelaajille. Loving Domination on vaihtoehtoinen lähestymistapa alistamiseen ja alistajan roolissa olemiseen. Tutkimme toppina eli alistajana olemista uhmaten siihen usein liitettyjä mielikuvia kylmyydestä, pelottavuudesta ja häijyydestä – kuitenkaan rajaamatta roolia pehmoiluun tai keveyteen.

Työkaluina käytämme fyysisyyttä, huumoria, kannustusta ja aistillisuutta, rankkaa kiihkoa hylkäämättä. Työpaja keskittyy dominoinnin rytmeihin ja haastaa bottom-rooliin eli alistetun asemaan tykästyneet laajentamaan omaa katselukenttäänsä. Sadie Lune tunnetaan sadistisena, palveluksia vaativana toppina. Tässä työpajassa hän kannustaa tutkimaan rakastavaa alistamista hyödyntäen vuorovaikutteisia harjoituksia, demoja ja ryhmäkeskusteluja.       

Mitä työpajassa tapahtuu?

Useat isot ryhmäharjoitukset saavat osallistujat liikkumaan, ottamaan kontaktia toisiinsa ja hymyilemään. Sadie selittää auki ns. rakastavan alistamisen käsitteen, siihen liitetyt työkalut ja taidot sekä kertoo mistä hänen oma innostuksensa tähän tyyliin synty. Sadie esittelee havainnollistavan minisession, jossa tyyli pääsee valloilleen. Osallistujat jakautuvat sitten pareihin ja pienryhmiin neuvottelemaan, kokeilemaan alistamisleikkejä tätä tyyliä mukaillen ja tarkkailemaan toisiaan. Loppuun jää aikaa kokemusten ja taitojen vaihtoon sekä kysymyksille.   

Kenelle työpaja on tarkoitettu?

BDSM:stä kiinnostuneet. Tutkimme etenkin top-roolia eli alistajaa, mutta kaikki ovat tervetulleita. Soveltuu vasta-alkajille sekä keskitason BDSM-osaajille.  

Mitä otan mukaan?

Halutessasi: muistiinpanovälineet ja kevyitä BDSM-leluja.

Onko työpajassa alastomuutta?

Vahva todennäköisyys, mutta tätä ei edellytetä osallistujilta.


Sadie Lune

Sadie Lune on monimuotoinen taiteilija ja seksityöntekijä. Hän on saanut palkintoja lyhytelokuvistaan ja esityksistään, näytellyt kokoillan elokuvissa sekä queer-pornoleffoissa, näyttänyt huorapositiivista taidettaan vallatuissa taloissa sekä San Franciscon MoMA:ssa, sekä esitellyt kohdunkaulaansa kansainvälisesti. Hän maalaa, luennoi ja kirjoittaa seksuaalisuuteen, sukupuoleen, intiimiyteen, hedelmällisyyteen, queer-vanhemmutteen ja seksityöhön liittyvissä teemoissa. Sadie asuu Berliinissä vauvansa kanssa.

Työpajat:

Loving Domination

Body Fountain