Wonderlust Opening Ceremony

Perjantai 1.6.2018 klo 18:00-20:00

Cirko Maneesi

Sisäänpääsy vain festivaalipassilla / BUY A TICKET

Tervetuloa Wonderlust-festivaalin seksipositiiviseen boot campiin! Perjantai-iltana avaamme festivaalin osallistujien, järjestäjien, työpajojen vetäjien ja kansainvälisten vieraiden yhteisellä hetkellä.

 

Avajaistilaisuus on tunnelmallinen ja toiminnallinen ilta, jonka aikana alamme yhdessä rakentaa festivaalin seksipositiivista tilaa. Haluamme tutustua toisiimme, poistaa turhaa jännittyneisyyttä ja avautua jo hiukkasen haluistamme ja toiveistamme. Avajaisten jälkeen tunnet säännöt, joita seksipositiivisessa tilassa tulee noudattaa, eikä sinun tarvitse huolestua miten käyttäytyä oikein, tai lähestyä muita festivaalin osallistujia. Illan aikana virittäydytään tutkimaan aistillisuutta, seksuaalisuutta, suostumusta, rajoja sekä omaa ja toisen kehoa Wonderlust-tiimin käyttämien lempeiden metodien avulla.

 

Toivomme, että avajaistilaisuuteen osallistuisivat kaikki festivaalipassien haltijat. Näin saamme yhdessä rakennettua ihanan ja turvallisen seksipositiivisen tilan festivaalin ajaksi! Tapahtumaan ei myydä yksittäisiä lippuja.

 

Perjantai ilta jatkuu boot campin jälkeen klo 21.00 floZifin kuratoimalla ja esittelemällä Indie porn -näytöksellä.

 

Kesto 2H