I Want Candy

Eva Neklyaeva & Marius Poenar

SUN 14:30-17:00

“Kaikki on niin kauniisti aseteltu lautaselle – näkee heti, että jonkun sormet ovat koskeneet joka kohtaan.” – Julia Child  
 

Kaikki se herkullisuus, makuihin, tuoksuihin ja tekstuureihin eksyminen. Papaijan saavuttamaton viehätys ja kurkun suoraviivainen vetovoima. Murskaaminen, täyttäminen, läikyttäminen, kakominen, kiusaaminen, nuoleminen. Kaikki paheelliset tavat käyttää ruokaa kontrollin ja palkitsemisen välineenä. Mitkä vihannekset soveltuvat parhaiten ruoskaksi? Miten käyttää ruokaa osana lämpötilaleikkejä? Miten makea siirappi voi voimistaa ruoskintasessiota? Meitä kaikkia on kielletty leikkimästä ruoalla, ja se on juuri sitä mitä aiomme tehdä tässä työpajassa.

Työpaja pidetään englanniksi.

Mitä työpajassa tapahtuu?

Aloitamme johdannolla ruoan ja eroottisten leikkien yhtymäkohtiin, jonka jälkeen esittelemme erilaisia käytännön lähestymistapoja aiheeseen. Kuljemme kurinalaisemmista lähestymistavoista, kuten ruoalla hallitsemisesta, aina täydelliseen ja vapauttavaan sotkemiseen asti. Osallistujat pääsevät kokeilemaan erilaisia tekniikoita yksin tai yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Kenelle työpaja on suunnattu?

Kaikille ruoan ja erotiikan yhdistämisestä kiinnostuneille. Ei ihmisille, joita ällöttää helposti.

Allergioista: kysymme läpi osallistujien yliherkkyydet työpajan alussa ja vältämme yleisimpiä allergeeneja esittelyissämme.

Tarvitsenko työpajaan jotain välineitä mukaan, mikä olisi sopiva vaatetus, miten valmistautua työpajaan? Ensinnäkin, työpaja tulee olemaan sottainen. Ota mukaasi vaihtovaatteet äläkä laita parhaimpiasi ylle työpajan ajaksi. Tuo mukanasi pyyhe ja kosteuspyyhkeitä siistiytyäksesi workshopin jälkeen. Työpajan loppupuolella on aikaa myös vapaalle leikille: tätä osuutta varten voit tuoda mukanasi haluamiasi ruoka-aineksia.

Onko työpajassa alastomuutta?

Mahdollisesti, mutta sitä ei edellytetä.

Eva Neklyaeva on Santarcangelo di Romagnassa vaikuttava kuraattori. Hän keskittyy työskentelyssään vapauden kysymyksiin esittävissä taiteissa, politiikassa ja seksuaalisuudessa.  

 

Eva on yksi Wonderlustin alullepanijoista ja perustajista. Reilu vuosi sitten hän muutti Helsingistä Italiaan, jossa hän työskentelee yhden Italian isoimman performanssitaiteen festivaalin, Santarcangelo Festivalin, taiteellisena johtajana. Italialaisen ruokakulttuurin herkulliset maut ovat olleet Evan inspiraationa hänen luodessaan ruokaan ja seksiin keskittyvää työpajaa.

Wonderlust festival Helsinki,2019. info@wonderlust.fi

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon