Meet Your Clit

Klara Lotte

SAT 14:30-17:00

Kaikella todennäköisyydellä klitoriksesi on valtava, oli sukupuolesi mikä tahansa. Ja vaikkei sinulla mielestäsi olisikaan klitorista, saattaa hän olla piilossa tai jäänteenä menneestä tai tulevasta klitoriksestasi. Kaikella todennäköisyydellä hän on suuri ja mahtava.

Mutta missä hän tarkalleen ottaen sijaitsee? Miltä hän näyttää? Minne hän turpoaa? Miten hän liikkuu?

Miten hän tuntee? Mikä saisi hänet tuntemaan mielihyvää?

 

Mitä tapahtuisi, jos loisimme tilan klitoriksillemme tulla vapaasti esiin ja ilmaista itseään?

Mitä jos tapaisit klitoriksesi kaikkine menneine tunteineen, tulevaisuuden toiveineen, tarpeineen, haluineen, fantasioineen ja luonteenpiirteineen?

Mitä tapahtuu kun leikimme hänen kanssaan? Mitä jos teemme hänet näkyväksi? Kuuluvaksi? Koettavaksi, tarkkailtavaksi, aistittavaksi? Mitä tapahtuu kun hän tapaa toisia kaltaisiaan, klitoriksia?

Työpaja pidetään englanniksi.

Mitä työpajassa tapahtuu?

Aluksi osallistujat kuulevat, näkevät ja pääsevät jakamaan klitoriksen ja sitä ympäröivien kehon osien anatomiasta ja vuorovaikutuksesta. Tämän jälkeen koemme klitoriksen uudella tavalla; tapaamme ja aistimme hänet, ryömimme häneen ja leikimme hänen kanssaan.

Kenelle työpaja on suunnattu?

Tämä työpaja on suunnattu kaikille sukupuolille.

Tarvitsenko työpajaan jotain välineitä mukaan, mikä olisi sopiva vaatetus, miten valmistautua työpajaan?

Ei pukukoodia, ei tarvetta valmistautumiseen.

Onko työpajassa alastomuutta?

Työpajaan voi osallistua vaatetettuna. Osallistujilta ei edellytetä hapuilua.

Klara Lotte on Berliinissä vaikuttava taiteilija, huonekalumuotoilija, taideterapeutti sekä anteeksiannon mahdollisuuksia ja rajoja käsittelevän kirjan toimittaja. Klara rakastaa kyseenalaistaa, tutkiskella ja harjoittaa yhteyksiä ja mahdollisuuksia ihmisten ja esineiden, tanssin, seksin ja kielen, yhteiskunnan, seksin ja rakkauden, kasvien, eläinten ja Eroksen välillä, muutamia mainitakseen. Nämä näyttäytyvät esimerkiksi hänen tutkielmassaan nousevasta käsityksestä mukavuudesta ja sen seurauksista huonekalujen suunnittelulle, sosiaaliselle ja rakkauselämälle 1700-luvun Ranskassa tai esiintymisestä Felix Rucketsin teoksessa “Die Farm”.

 

Hän uskoo, että kokemuksessamme itsestämme, toisistamme ja ympäristöstämme on neljä tärkeää tekijää. Menneisyytemme: se mistä olemme kotoisin, viimeiset viisi sekuntia tai lapsuutemme. Odotuksemme: miten ajattelemme maailmasta ja ihmisistä, esimerkiksi rakkaistamme, itsestämme ja reaktioistamme. Motivaatiomme: mikä saa meidät toimimaan, visiomme ja tavoitteemme tällä hetkellä elämässämme. Huomiomme: mihin suuntaamme kokemuksemme kullakin hetkellä, esimerkiksi bussissa istuessamme, kirjaa lukiessamme tai suhtautuessamme väkivallan merkkeihin kaupunkitilassa. Jonkun näistä neljästä muuttaminen voi täysin muuntaa kokemuksemme todellisuudesta. Esimerkiksi muuttamalla odotuksiamme klitoriksen muodosta.

Wonderlust festival Helsinki,2019. info@wonderlust.fi

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon