Morning Glory

Kasper Kamppuri

SAT 11:00-13:30

Jokaisella on oikeus nautintoon ja kukapa tietäisi paremmin mistä kehosi pitää kuin

sinä itse!

Kehoillamme on lukuisia tapoja tuntea nautintoa, ja Morning Gloryssa aloitamme aamun pysähtymällä hetkeksi tutkimaan erilaisia mahdollisuuksia tuottaa itsellemme nautintoa ja jaetaan jännittävä ja kiihottava kokemus yhdessä masturboimisesta.

 

Minkälaisessa asennossa runkkaat? Käytätkö omia käsiä, leluja tai apuvälineitä? Miten kehosi reagoi liikkeeseen, erilaisiin tuntemuksiin tai ääniin? Entä minkälaisia ääniä kehoistamme lähtee?

Tässä työpajassa murretaan itsetyydytykseen liittyviä ennakkoluuloja ja tabuja, kokeillaan hyväksi todettuja tekniikoita uudenlaisessa tilanteessa sekä löydetään keinoja nauttia uskomattomista kehoistamme.

Tämä työpaja voidaan pitää suomeksi tai englanniksi, riippuen osallistujista.

 

Mitä työpajassa tapahtuu?

Työpajan aikana keskustelemme runkkaamisesta ja teemme ohjattuja harjoituksia joiden avulla saada vinkkejä itsensä koskettamiseen ja virittäytyä tunnelmaan. Tämän jälkeen pidämme masturbointisession, jossa keskitymme omaan nautintoon. Tässä työpajassa ei ole fyysistä vuorovaikutusta osallistujien välillä.

 

Kenelle työpaja on suunnattu?

Kaikille jotka haluavat perehtyä enemmän omaan nautintoon ja viettää aamun itsetyydytyksen parissa ryhmätilanteessa. Aiempaa kokemusta ei edellytetä. Huomaathan, että pyrimme luomaan turvallisemman tilan kaikille marginalisoiduille kehoille, sukupuolille ja mieltymyksille.

 

Tarvitsenko työpajaan jotain välineitä mukaan, mikä olisi sopiva vaatetus, miten valmistautua työpajaan?

Ota mukaan pyyhe jonka päällä istua, sekä välineet joita haluat käyttää nautinnon tuottamiseen itsellesi, kuten vibraattori, köydet, seksileluja, asusteita, hierontaöljyä…

Mukavat vaatteet.

 

Onko työpajassa alastomuutta?

Työpajassa on alastomuutta, mutta päätät itse kuinka vähän tai paljon haluat riisua. Voit myös ottaa mukaan viltin jos haluat enemmän yksityisyyttä.

Kasper Kamppuri on helsinkiläinen transsukupuolinen taiteilija ja aktivisti, joka suhtautuu intohimoisesti seksipositiivisen vallankumoukseen ja turvallisempien tilojen kehittämiseen. 

Hän luo tapahtumia, esityksiä ja taidetta jotka käsittelevät queeriyttä, seksuaalista ilmaisua ja patriarkaalisten normien kyseenalaistamista. Hän järjestää Wonderlust-festivaalia, on osa MYÖS-kollektiivia ja tekee radio-ohjelmaa Bassoradiolla.

Wonderlust festival Helsinki,2019. info@wonderlust.fi

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon