Rituals for Play

Ceci Ferox & Nana Quinncoon

SAT 14:30-17:00

Rituaalit ovat tärkeä osa BDSM:än harjoittamista. Ne auttavat meitä virittäytymään leikkiin, rakentamaan dynamiikkoja ja keskittymään käsillä olevaan hetkeen. Rituaalit mahdollistavat erilaisiin rooleihin heittäytymisen ja auttavat laskeutumaan pehmeämmin takaisin todellisuuteen leikin päätyttyä. Rituaaleissa on kyse toistamisesta, läsnäolosta, merkitysten luomisesta yksin ja yhdessä.

Työpaja pidetään suomeksi/englanniksi.

Mitä työpajassa tapahtuu?

Työpajassa syvennymme tutkimaan ja tietoisesti rakentamaan rituaaleja käytännön harjoitusten avulla. Harjoituksia tehdään yksin sekä yhdessä. Keskitymme kuulostelemaan, mitkä asiat meille ovat tärkeitä leikin aikana, sen alkaessa ja loppuessa.

Kenelle työpaja on suunnattu?

Sinulle, joka haluat luoda omat toiveesi ja tarpeesi huomioivaa merkitysmaailmaa ja struktuuria BDSM-leikeillesi. Sinun ei tarvitse olla harjaantunut leikkijä tai tuntea tarkkaan BDSM:n osa-alueita. Etukäteis-osaamista ei vaadita, kunhan olet valmistautunut fyysiseen ja/tai psyykkiseen vallansiirrolla leikkimiseen. Voit osallistua harjoituksiin tutun ihmisen kanssa tai löytää työpajasta osallistujan jonka kanssa työskennellä.

Tarvitsenko työpajaan jotain välineitä mukaan, mikä olisi sopiva vaatetus, miten valmistautua työpajaan?

Voit ottaa mukaasi sinua kiinnostavia välineitä, joita haluaisit työpajassa käyttää (esim. lyömävälineitä, kynttilöitä, amuletteja tai köyttä). Välttämätöntä ei ole tuoda mitään.

Onko työpajassa alastomuutta?

Työpajassa alushousut pidetään jalassa. Muu alastomuus / paljaus osana rituaalityöskentelyä on mahdollista omien toiveidesi mukaan.
 

Ceci Ferox on seksuaalineuvoja ja -kasvattaja, kinky-aktivisti ja köysikonkari Helsingistä. Hän on järjestänyt köysitapahtumia ja opettanut BDSM:ää vuodesta 2014 lähtien. Ceci opettaa paikallisesti, kansainvälisesti top, bottom ja switch -perspektiiveistä. Ammentaen kokemuksestaan yhteisöpedagogina hän tietää, miten tuoda ihmisiä yhteen. Cecin tausta on tanssissa ja taistelulajeissa. Turvallisemmat tilat, inklusiivisuus ja suostumus ovat Cecille kaiken lähtökohta.


 

Nana Quinncoon on helsinkiläinen kinksteri, yheisötoimija ja transaktivisti, jonka tausta on taidekasvatuksessa. Hän on omistautunut köysien rakastaja, joka järjestää ja kouluttaa Helsinki Shibarin tapahtumissa ja workshopeissa.

 

Nana on opinnoistaan palautuva sadomasokistinen noita, joka omistaa kaksi lemmikkiä (ihmisen ja koiran). Hän suhtautuu intohimolla hyvään kahviin, perheeseen, rituaaleihin, määrätietoisiin subeihin ja synkkiin juttuihin, joita et löydä pornhubista. 

Wonderlust festival Helsinki,2019. info@wonderlust.fi

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon