Time For An Orgy

Jarkko Partanen & Julius Elo

SUN 11:00-13:30

Viime vuosien "Time for an Orgy" - työpaja tekee paluun!

 

Tässä työpajassa keskitytään orgioihin. Elo ja Partanen valmistavat mielen ja kehon vastaanottamaan orgioiden kompleksisuuden ja nautinnon. Työpajan harjoituksissa orgioita lähestytään läsnäolon, alastomuuden ja kosketuksen kautta. Työpajassa tarjotaan mahdollisimman turvalliset olosuhteet tutkia omia impulsseja tilanteessa jossa on läsnä useiden ihmisten halut ja toiveet. Vaikka työpaja keskittyy orgioihin, se ei kuitenkaan ole lupaus seksistä.

 

Kuinka virittäytyä orgioihin? Kuinka lähestyä toisia ihmisiä? Kuinka toimia orgioissa? Kuinka antautua omalle nautinnolle? Kuinka pitää huolta omista ja toisen rajoista?  

 

Työpaja on avoin kaikille sukupuolille ja suuntauksille ja soveltuu sekä ensikertalaisille että jo kokeneille kävijöille. Paikalle voi tulla yksin, tai oman kumppanin kanssa. Työpajassa työskennellään alastomuuden ja kosketuksen kautta, kunkin osallistujan rajoja kunnioittaen. Harjoitusten muotona käytetään pari- ja ryhmäharjoituksia. Osallistujia pyydetään tuomaan mukanaan avoin mieli.

Työpaja pidetään suomeksi/englanniksi.

Mitä työpajassa tapahtuu?

Työpajassa on selkeä rakenne ja etenemme ohjattujen harjoitusten kautta orgioihin. Harjoitteissa edetään katsomisesta koskettamiseen ja parityöskentelystä ryhmässä toimimisen kompleksisuuteen.   

Kenelle työpaja on suunnattu?

Kaikille orgioista kiinnostuneille kokemuksesta, sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Osallistujilta odotetaan joustavaa suhtautumista eri sukupuoliin ja seksuaalisuuksiin.

Tarvitsenko työpajaan jotain välineitä mukaan, mikä olisi sopiva vaatetus, miten valmistautua työpajaan?

Ota mukaan oma pyyhe alustaksi. Pukeudu niin, että sinulla on miellyttävä olla ja toimia. Voit halutessasi ottaa myös omia leluja mukaan.

Onko työpajassa alastomuutta?

Riisuutuminen on osa työpajaa. Vaatteita voi vähentää niin paljon tai vähän kuin sinusta tuntuu hyvältä.

 

Julius Elo on esitystaiteilija ja yksi Wonderlust-festivaalin perustajista. Hän luo esityskonsepteja ja osallistavia esityksiä, joissa yleisö asetetaan eri tavoin esityksen keskiöön: yksi yhdelle -esityksiä, kehollisia installaatioita, esityksellisiä rituaaleja ja tapahtumia. Hän tekee taiteellista tutkimusta Teatterikorkeakoulussa, opettaa, pitää työpajoja sekä työskentelee alastomuuden, seksuaalisuuden ja kehotekniikoiden parissa.

Wonderlust festival Helsinki,2019. info@wonderlust.fi

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon