Virginity

Anna Natt

SAT 11:00-13:30

Muistamme kaikki ensimmäisen kertamme. Hermostunut kondomin hamuilu, vaivaannuttavat sanailut ja syvä, lähes eksistentiaalinen epävarmuus. Eikö olisi mahtavaa kokea se kaikki uudestaan, mutta tällä kertaa rakastavien ja taitavien ystävien ympäröimänä, valmiina tarjoamaan neuvoja ja rohkaisua kaikkein kriittisimmillä hetkillä?

 

Kutsumme sinut mukaan neitseellisyydelle omistettuun työpajaan, jossa neitsyyden menetys koetaan juuri niin jännittävän juhlallisena kuin on tarkoituskin. Auttavat kädet avaavat kondomipakkauksen, ojentavat liukkaria ja valitsevat täydellisen tunnelmamusiikin.

 

Haluamme luoda tilan, jossa osallistujat voivat kokea uudestaan neitseellisyyden haavoittuvaisuuden. Tuo mukanasi sellainen neitseellisyys, josta nyt haluat päästää irti. Kaikki neitsyet ovat tervetulleita.

 

Olit neitsyt tavalla tai toisella, tähän työpajaan kaikki ovat tervetulleita. Työpajan aikana etusijan saavat luovimmat ja/tai kiireellisimmät neitsyydet. Tule mukaan ikimuistoiseen ensimmäiseen kertaan.

Työpaja pidetään englanniksi.

Mitä työpajassa tapahtuu?

Tässä työpajassa keskitytään toimintaan. Osallistujat pääsevät mukaan matkalle, jossa mieleen palautetaan neitseellisyyden aika sellaisena, mitä se heille itselleen tarkoittaakaan. Tarkoituksena on muistaa ensimmäisen kerran haavoittuvaisuus ja liittää se tunne johonkin, mitä osallistujat eivät vielä ole tehneet. Johonkin samanaikaisesti kiihottavaan että hermostuttavaan. Osallistujat sopivat keskenään ryhmissä mitä haluavat tehdä, ja kaikki aloittavat samanaikaisesti. Työpajan lopuksi osallistujilla on aikaa käydä yhdessä läpi kokemuksiaan.

Kenelle työpaja on suunnattu?

Kaikille.

Tarvitsenko työpajaan jotain välineitä mukaan, mikä olisi sopiva vaatetus, miten valmistautua työpajaan?

Työpajassa edellytetään turvallisemman seksin apuvälineitä.

 

Ei pukukoodia, mutta neitseellisyyteen liittyvä asustautuminen on suositeltavaa.

 

Henkinen valmistautuminen saattaa olla tarpeen, sillä osallistujia pyydetään avautumaan omalle haavoittuvaisuudelleen. Mitään fyysistä valmistautumista ei tarvita.

Onko työpajassa alastomuutta?

Työpajassa on alastomuutta.

Anna Natt kouluttautui Espanjassa flamencotanssijaksi. Sittemmin Berliiniin asettunut Natt keskittyy performanssityöskentelyssään yhteistyöhön eri alojen muusikoiden ja säveltäjien kanssa.

 

Hän hakee inspiraationsa somaattisista ja nykytanssin harjoitteista kehittääkseen syvemmän ymmärryksen kehosta ja sen vivahteista.

 

Transsi- ja unitilat ovat myös keskeinen teema hänen työskentelyssään. Hän on esiintynyt Felix Ruckertin teoksessa SM - Sensual Magic, sekä kuratoinut ja esiintynyt Berliinin Xplore festivaalien “Guru Supermarket” ja “Monster & Demons” roolileikkitiloissa vuosina 2016 ja 2017.

Wonderlust festival Helsinki,2019. info@wonderlust.fi

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon