#wonderlusthelsinki

6th Wonderlust Festival
31/5-2/6/2019
Suvilahti,Helsinki

TULE NÄHDYKSI

Tule nähdyksi kaikessa loistokkuudessasi, herkkyydessäsi ja sisäisessä palossasi. Kuka sinä haluaisit olla? Meillä kaikilla on lukuisia piilotettuja minuuksia — nyt on aika päästää ne kaikki ulos leikkimään. Jonkun toisen roolin ottaminen voi olla vapauttava ja jopa uhmakas teko. Entä jos sinun ei tarvitsekaan olla arkinen minäsi vuoden jokaisena päivänä?

 

Luova seksuaalisuus ei tarkoita vain uusien taitojen opettelua. Se on myös oman itsensä uudelleen keksimistä, niin itseä kuin kumppaneita varten. Tänä vuonna Wonderlust tarjoaa turvallisemman tilan performoida sitä mitä sinä haluat olla, kokeilla erilaisia rooleja ja paistatella parrasvaloissa. Tervetuloa löytämään sisäinen moninaisuutesi, yhdessä.

Klara Lotte
TIETOA MEISTÄ

Wonderlust on monimuotoista ja tiedostavaa seksiä juhliva festivaali Helsingissä. Se kutsuu yhteen heteroita ja queereja, seksuaaliaktivisteja ja uteliaita aloittelijoita, kinkyjä ja ujoja, sekä kaikkia niitä ihmisiä, jotka eivät olisi aiemmin kuvitelleet osallistuvansa seksifestivaaleille.

Siinä missä voimakkaasti seksualisoitunut valtavirtakulttuuri tuottaa valmiita käyttäytymismalleja ja kiiltokuvaseksuaalisuutta, me keskitymme kunkin omaan henkilökohtaiseen tutkimusmatkaan, tee-­se­-itse­ -mentaliteettiin, itsensä vapaaseen toteuttamiseen ja löytämisen riemuun.

Wonderlust on tapahtumana ainoa laatuaan Pohjois­-Euroopassa. Festivaali pyrkii edistämään avointa asennetta erilaisia seksuaalisuuden muotoja kohtaan, luomaan vapautuneen ja leikkisän yhteisön, sekä tarjoamaan avarakatseisen ympäristön jakamiselle ja uusille näkökulmille.

Wonderlust järjestettiin ensimmäistä kertaa 2014. Loppuunmyydyt liput, yleisön kiittävä palaute ja Suomen seksologisen seuran myöntämä Vuoden Valopilkku palkinto kertovat tilauksesta uudenlaiselle seksitapahtumalle. Kesäkuussa 2019 festivaali järjestetään Suvilahdessa – kolmen päivän ohjelma koostuu juhlista, työpajoista ja muista tapahtumista, jotka rakentavat seksipositiiviselle yhteisölle uuden foorumin. Wonderlust­festivaalia tekevät Essi Aittamaa, Julius Elo, Jenna Jauhiainen, Kasper Kamppuri, Helena Mäkinen, Eva Neklyaeva, Jarkko Partanen, Marius Poenar ja Anni Puolakka sekä ryhmä intohimoisia vapaaehtoisia.

Finn Peaks: TAKE OFF - STRIPTEASE FOR QUEERS + PLAYFIGHTING

Maistiaisia työpajoista:

Klara lotte: MEET YOUR CLIT

Klara Lotte & Peter Banki:

PEGGING + SHARING OURSELVES

 

Anna Natt: ROLE PLAY + VIRGINITY

Liput


 

 • ​KAKSI valitsemaasi työpajaa

 • Pääsy Play Roomiin festivaalin aikana, missä voi osallistua järjestettyyn ohjelmaan, leikkiä tai halia nurkassa

 • Opening Ceremony

 • All That Swag performance night

 • Wonderlust Play Party

ENTHUSIAST

130€

I WANT MORE

 • NELJÄ valitsemaasi työpajaa

 • Pääsy Play Roomiin festivaalin aikana, missä voi osallistua järjestettyyn ohjelmaan, leikkiä tai halia nurkassa

 • Opening Ceremony

 • All That Swag performance night

 • Wonderlust Play Party

 

190€

Toivomme, että halukkaat pystyisivät osallistumaan festivaalille ja passin hinta ei olisi kynnyskysymys. Tästä syystä tarjoamme muutamia passeja ohjehintaa edullisemmin. Mikäli tarvitset erikoishintaisen passin lähetä sähköpostia info@wonderlust.fi. Kirjoita viestikenttään minkä verran pystyt passista maksamaan.

 

Meistä sanottua:

“Wonderlust tarjosi sitä mitä Suomen seksuaalisuuden kenttä on ollut vailla; rentoa, hulvatonta, kevyen informatiivista ja rohkeaa seksin juhlaa.” –Suomen Seksologinen Seura, Valopilkku-palkinnon juhlapuheessaan

 

“Mieleeni painui se kuinka järjestäjät, vapaaehtoiset ym. olivat helposti lähestyttäviä ja liikkuivat vieraiden joukossa. Tästä jäi vaikutelma että kyseessä ei ole kaupallinen tapahtuma, vaan jotain minkä tekemisestä järjestäjät nauttivat..” –Saku 21

 

“Tämä on ainoa paikka, joka on avoin niin vanilijaisille kuin kinkstereille ilman preferenssiä sukupuolen tai seksuaalisuuden ilmaisusta.” –M.P.

 

“Bileet olivat yksi uskomattomimmista tapahtumista, missä olen ikinä ollut.!” –Kinkykallio

 

“Itselleni Wonderlust on jotain mistä saan voimia, toivoa ja ajateltavaa koko vuodelle. Harmi vaan ettei sitä järjestetä useammin.” –Ida 

Wonderlust festival Helsinki,2019. info@wonderlust.fi

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon